Moikka maailma!

Tehtaan Kirppiksen toiminta käynnistyi avajaisilla toukokuussa 2018. Kellokosken Ruukin, historiaa humisevalla alueella, tuumasta toimeen ja yrittänyttä ei laiteta-mentaliteetilla. Haastavin paikka on todennäköisimmin ollutliiketilojen siistiminen ja korjaus. Vuonna 1938 valmistunut kiinteistö, jonka yhtenäistätilaa oleva alakerta,oli toiminut vuoteen 1979 saakka tehdas-sekä tuotantotilana ja tämän jälkeen ollut varastona taikka tyhjillään, oli aika herättää henkiin, elämään taas. Tilan siivoaminen vuosikymmenien aikana kertyneestä pölystä ja noesta olikuitenkintodellinen ponnistus. Pintojen kunnostaminen, vanhaa kunnioittaen sekä pöytien rakennus ja maalaus oli puolestaan luovempi prosessi jossa sai antaa ns flow:n viedä.Nyt 320m2:n tila on siisti ja yllättävä, värikäskin.Ruukin alueella toimii myös monia muitakin persoonallisia pienyrityksiä, käsityöläisiäja taiteilijoita.Kirppiksellä on 89vuokrapöytäpaikkaa, lasten leikkihuone ja tilaa,jossa istuskella kahvilla, flipperikin löytyy. Todennäköisesti Kellokosken ja Ruukin alueen pitkästä historiasta juontuen, kirppiksen asiakkailla on usein vuokrapöydissään myynnissä erikoisia, vanhoja esineitä, -työkaluja,mummon astiakaapin sisältöä, retroa ja vintagea sekä keräilytavaraa. LP-levyjä, kodin käyttötavaraa, tekstiilejä kaikille ja joka lähtöön, tavaran kirjo on valtava, monipuolinen voisi sanoa.Kirpputorin pöytävarausjärjestelmä toimii netissä, kirppisvaraus.fi-palvelun kautta, luomalla itselleen käyttäjätunnuksen ja rekisteröitymällä Tehtaan Kirppiksen asiakkaaksivoitehdä pöytävarauksenpohjakarttaa apuna käyttäen sekä hinta-arkkeja tuotteille joita voi tulostaa joko kotona tai kirppiksellä. Palvelu tarjoaa myös mahdollisuuden seurata omaa myyntiä reaaliaikaisesti. Voimme vaihtoehtoisesti myös tehdä asiakastunnukset sekä opastaa kirppistelyssä paikan päälläVanha Valtatie 190 R11 (lasipalatsi). Tarkemmat ohjeet ja hinnasto löytyvät osoitteesta kirppisvaraus.fi, Tehtaan Kirppis ja tiedustella saa puhelimitse,soittamalla taitekstiviestillä numerosta 045150 4008 sekä sähköpostitse info@tehtaankirppis.fi, mainittakoon sitten vielä,että kirppis löytyy myös facebookista, instagramista ja world wide webistä. Tehtaan Kirppis on avoinna ti-pe klo 10-18, la-su 10-15, maanantaisin suljettu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *