Tietoja

Pöydän varaaminen

Varaamisen voi tehdä paikanpäällä kirpputorilla, netissä kirjautumalla osoitteeseen kirppisvaraus.fi tai puhelimitse. Provisiomyynti sovitaan erikseen. Myyntipaikkaa varattaessa kirjaamme henkilötietosi. Asiakas sitoutuu noudattamaan kirpputorin sääntöjä.

Pöydän maksaminen

Pöytävuokra maksetaan pöytää varatessa tai sovittaessa tilityksen yhteydessä.

Myyntitavara

Tuo myyntitavarasi aloituspäivää edeltävänä päivänä tuntia ennen sulkemisaikaa, muuten tavaroita voi tuoda myyntiin aina kirpputorin aukioloaikoina. Myyntipöydän vuokraaja vastaa siitä, että tavara on hänen laillista omaisuutta sekä vastaa tavaran laadusta ja kunnosta. Myyntiin ei saa tuoda elintarvikkeita, alkoholia, tupakkatuotteita, aseita, aikuisviihdettä eikä piraattituotteita, kielletyt tavarat poistetaan myynnistä. Jos haluat muuttaa tuotteesi hintaa, tee aina uusi hintalappu. Jos haluat laittaa tuotteillesi alennusprosentin ilmoita siitä kassalle,  älä tee merkintöjä hintalappuihin. Myyntipaikan järjestyksestä vastaa myyjä itse tai voi halutessaan ostaa pöydän siistimispalvelun. Parhaimman myynnin saavutat kun et tuo pöydälle kerralla liikaa tavaraa ja pöytä pidetään siistinä, myy vain ehjää ja puhdasta tavaraa. Kaikkien tavaroiden on mahduttava myyntipaikalle, käytävät pidetään tyhjinä. Vie tuomasi kuljetuslaatikot, kassit ja roskat pois. Jos huomaat omassa pöydässäsi muiden pöytien tavaroita, ilmoita siitä henkilökunnalle tai vie tavarat omille paikoilleen, se palvelee kaikkien myyjien etua. Jos tuotteesta ei löydy hintalappua emme voi myydä sitä ja viemme sen ”tuntemattomien pöytään”. Noutamattomia tavaroita säilytetään 2 viikkoa ja noutamattomia tilityksiä 2 kuukautta, ellei toisin sovita, jonka jälkeen ne siirtyvät Tehtaan Kirppis Oy:n omistukseen. Tuotteilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta.

Tilitys

Myynnit tilitetään kassakoneen mukaan. Tilitykset maksetaan käteisellä myyntijakson päätyttyä. Asiakas tarkistaa halutessaan tilityksen välittömästi paikanpäällä, emme huomioi jälkikäteen ilmoitettuja virheitä tilityksessä. Pidempiä myyntijaksoja varanneille teemme sopimuksesta ”välitilityksiä”.

Lopetus

Ilmoita kassalle kun alat tyhjätä pöytääsi. Pöydän tulee olla tyhjätty vuokra-ajan päättymispäivänä tuntia ennen sulkemisaikaa. Myyntijakson päätyttyä tyhjentämättömästä pöydästä perimme 10 euron tyhjennysmaksun joka vähennetään myynneistä. Muista kiertää kaikki pöydät kun olet tyhjentänyt omasi sillä tavaroita on voinut siirtyä muihin pöytiin. Siivoa myyntipaikkasi lähtiessäsi. Jäljelle jääneitä hintalappuja voit käyttää myöhemmillä varuksilla joten niitä ei kannata hävittää.

Kirpputori ei ota vastuuta, emmekä korvaa rikkoutuneita, kadonneita tai varastettuja tuotteita, emmekä vesi-, tulipalo-, ilkivalta tms. vahinkoja. Asiakas vastaa omista tuotteistaan kaikissa tapauksissa.

Allekirjoittamalla pöydänvuokraus-/myyntisopimuksen, asiakas sitoutuu noudattamaan kirppiksen sääntöjä.

Tehtaan Kirppis Oy varaa oikeuden ottaa valokuvia kaikista myyntituotteista ja mainostaa niitä omilla sivuillaan.

Tehtaan Kirppis Oy pidättää oikeuden sopimusehtoihin ja hinnan muutoksiin.